Welkom op 40graden

Silvana support CRISTAL stevig 60X70 neksteun hoofdkussen

Meer Views

Silvana support CRISTAL stevig 60X70 neksteun hoofdkussen
€ 99,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Silvana Support hoofdkussen Cristal.
- Veerkrachtig stevig kussen.
- Buitenkant: 100% katoen, behandeld met Aegis Premium® (anti-huisstofmijt)
- Vulling; Vita Talalay latex mini-sticks/Comforel®
- Neksteun: Vita Talalay, kwaliteit stevig, met schoudercontour.
Omschrijving

Details

Silvana Support hoofdkussen Cristal met neksteun. Een optimaal veerkrachtig kussen Hou je van een veerkrachtig kussen en slaap je op een tamelijk stevig bed? Dan biedt de Silvana Support Cristal je de perfecte lighouding! Vooral voor mensen met een voorkeur voor een veerkrachtige ondersteuning en voor gebruik op een steviger slaapsysteem. De vulling in de bovenvakken is van Vita Talalay latex mini-sticks/Comforel®. De tijk is van 100% katoen, behandeld met Aegis Premium® (anti-huisstofmijt). De neksteun is van Vita Talalay, kwaliteit stevig, met schoudercontour. Door de Speciale nekrol en apart gevulde vakverdeling, heb je de ideale ondersteuning tijdens je slaap, worden je rug en nekwervels goed ondersteunt. Omdat de vakverdeling en vulling zo gemaakt zijn dat je als je op je zij ligt minder diep in het kussen wegzakt. je schouder dan goed ondersteund word en als je op je rug ligt je met de neksteun, goed de holte in je nek ondersteunt. Het hoofdkussen goed tegen je schouder aan trekken voor de beste ondersteuning. Een molton ondersloop met schoudercontour is de ideale bescherming om uw hoofdkussen schoon en fris te houden.
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

vulling Latex
afmeting 60x70
Reviews

Klantbeoordelingen 3 item(s)

wel duur, maar het geld waard
Uitkomst die kussenkiezer, ik slaap heerlijk, eindelijk
Beoordeling
Review door Guido / (Geplaatst op 03-06-2014)
Hoofdkussenkiezer
Dankzij de hoofdkussenkiezer van jullie site op dit kussen uitgekomen, ik slaap er nu 2 weken op en ben er zeer tevreden mee. Enig minpuntje vind ik de prijs, daarom 4 sterren in plaats van 5. Maar dat dit kussen is wel iedere euro waard. Dat wilde ik jullie nog even laten weten.

Mvg
Freek
Beoordeling
Review door Freek / (Geplaatst op 15-05-2014)
Love it
Mijn nekklachten zijn verdwenen, een nieuw hoofdkussen en lekker sporten was voor mij de remedie. Bedankt 40 graden! Mvg Johan
Beoordeling
Review door Johan / (Geplaatst op 25-02-2014)