Dekbedovertrek Snow wit 100% katoen, voorzijde bolletjes, pluisjes patroon

Op voorraad
SKU
snow white
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Dekbedovertrek Snow wit 140x200/220, 100% katoen Bedding house
€ 99,90
Dekbedovertrek Snow wit 200x200/220, 100% katoen Bedding house
€ 189,90
Dekbedovertrek Snow wit 240x200/220, 100% katoen Bedding house
€ 199,90

Dekbedovertrek Snow in de kleur wit, white is uniek door zijn plumetis geweven stip patroon en is gemaakt van 100% katoen. Dit geeft het witte overtrek een luxueuze uitstraling. De achterkant heeft een effen witte kleur.

Dekbedovertrek Snow in de kleur wit is uniek door zijn plumetis geweven stip patroon en is gemaakt van 100% katoen. Dit geeft het witte overtrek een luxueuze uitstraling. De achterkant heeft een effen witte kleur. Duurzaam ontwikkeld Bedding House streeft ernaar de impact op het milieu te verminderen, zodat iedereen met een gerust gevoel kan slapen. Om dit dekbedovertrek een prachtige sneeuwwitte kleur te geven is het overtrek gebleekt in plaats van geverfd. Hierdoor is er veel minder water (45%), gas (7%) en elektriciteit (48%) nodig tijdens het productieproces. Vanuit het ontwerp is al rekening gehouden met duurzaamheid en wat er met het product na intensief gebruik gaat gebeuren. ‘Design for recycling’ is voor Beddinghouse van essentieel belang, zodat er zo min mogelijk nieuwe grondstoffen nodig zijn in de toekomst. De labels zijn gemaakt van wit katoen in plaats van polyester. Deze kunnen hierdoor gemakkelijk mee in hetzelfde recyclingproces als het dekbedovertrek. Tijdens dit proces wordt na intensief gebruik de stof teruggebracht tot nieuwe garens, zodat er weer een mooi nieuw product van kan worden gemaakt.

Hoogwaardige kwaliteit Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen, 144 TC. De mousseline afwerking aan de voorkant van het overtrek zorgt ervoor dat het overtrek heerlijk licht en zacht aanvoelt. Het overtrek heeft over de gehele breedte aan beide zijden een dubbele instopstrook. De totale lengte van het dekbedovertrek is 250 cm. Dit is extra lang waardoor het dekbedovertrek gemakkelijk onder het matras gestopt kan worden en koude voeten worden voorkomen. Het overtrek is geschikt voor dekbedden van 200 cm, 210 cm of 220 cm. Better Cotton Door katoenproducten te kiezen van ons, steunt u onze investering in de missie van Better Cotton. Dit product is ingekocht via een mass balance systeem en bevat daardoor mogelijk geen Better Cotton

Wassen tot 60 graden, geschikt voor de droger, kan gestreken worden.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dekbedovertrek Snow wit 100% katoen, voorzijde bolletjes, pluisjes patroon
Uw waardering
© 40 Graden. Alle rechten voorbehouden.