Welkom op 40graden

Silvana START comforel soft 60X70 400 gr kinder hoofdkussen

Meer Views

Silvana START comforel soft 60X70 400 gr kinder hoofdkussen
€ 39,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Silvana hoofdkussen Start
- Laag en zacht, anti-allergisch hoofdkussen.
- Buikslapers en kinderen van 8 tot 12 jaar.
- Schimmel- en bacteriewerend.
- De tijk is 100% katoen.
- Vulling isComforel® Soft.
- Doseerbaar door middel van een ritssluiting.
Omschrijving

Details

Silvana hoofdkussen Start is een laag en zacht, anti-allergisch hoofdkussen. Bijzonder geschikt voor buikslapers en kinderen van ongeveer 8 tot 12 jaar. Een 'normaal' kussen is dan nl nog te hoog, het is heel belangrijk dat de rug en nekwervels recht blijven in de slaaphouding! Door de Aegis® Premium behandeling is het kussen schimmel- en bacteriewerend. Hierdoor kunt u altijd fris en hygiënisch slapen. De tijk is gemaakt van 100% hoogwaardig katoen.De vulling is uitgevoerd met Comforel® Soft. Ultra zachte, opschudbare en ondersteunende holle vezelbolletjes.Het meest zachte synthetische vulmateriaal dat bestaat. De vulling is doseerbaar door middel van een ritssluiting. Het kussen is makkelijk wasbaar. In de droger met een tennisbal. Een laag en zacht hoofdkussen speciaal voor kinderen en buikslapers. Houd je van een heerlijk donzig en laag synthetisch kussen. Verwacht je dat jouw hoofdkussen anti-allergisch is en ook goed wasbaar? Dan past de Start het beste bij jou! Buitenkant: 100% hoogwaardige katoen, voorzien van ritssluiting met extra anti-huisstofmijt behandeling Vulling: Comforel® Soft. Ultra zachte, opschudbare en ondersteunende holle vezelbolletjes. Ritsen: Zodat je je kussen naar eigen stevigheid kan vormen
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

vulling Synthetisch
afmeting 60x70
Reviews

Klantbeoordelingen 2 item(s)

logische opvolger van het eerste kussen
volgende dag al binnen, we hadden het eerste kussen ook al, maar dat begon toch wat dun te worden, met de winkel gebeld en dit kussen besteld , onze zoon kan er weer even tegen.
Beoordeling
Review door uitr / (Geplaatst op 06-07-2014)
goed advies en snel geleverd
nadat ons kind 5 jaar op het eerste kussen geslapen had, werd dat wat zacht, na telefonisch advies ( je kussen gaat schijnbaar maar een jaar of 3-4 mee, dit kussen besteld, wat volgt op het eerste kussen, kan ze er weer even tegen. Prima service!!!!!! Volgende dag al in huis.
Beoordeling
Review door janneke / (Geplaatst op 18-06-2014)